duminică, 25 octombrie 2009

Conferinţa C.I.S.C.E. din luna Noiembrie

Centrul Independent de Studii şi Cercetări Ezoterice continuă seria de conferinţe publice şi vă propune, în luna Noiembrie, o întâlnire cu Zoltan Andras, lider al Societăţii Antroposofice din România. Acesta va susţine o prelegere cu tema "Antroposofie şi Creştinism Gnostic", sâmbătă, 14 Noiembrie, de la orele 14.00, în sala I.C.Brătianu din str. Biserica Amzei nr.5-9.
Intrarea este, ca deobicei, liberă.
Vă aşteptăm cu mult drag !

Mulţumim, Timişoara !

Conferinţa susţinută Joi, 22 Octombrie, la Timişoara, de către Preşedintele C.I.S.C.E, Vlad Sauciuc, şi Directorul Executiv al Centrului, Oreste Teodorescu, s-a bucurat de un real succes, la care au contribuit decisiv cele aproximativ o sută de persoane care au luat parte la ea.
Promitem să revenim pe malurile Begăi, cu alte subiecte de actualitate pe teme ezoterice.
Mulţumim, Timişoara !

marți, 13 octombrie 2009

Pentru Timişoreni

Ne face plăcere să îi anunţăm pe prietenii noştri din Timişoara că joi, 22 octombrie, de la orele 17.00, se vor putea întâlni, la sala de conferinţe a hotelului Perla 4 cu Preşedintele C.I.S.C.E, dr. Vlad Sauciuc, şi cu Directorul Executiv al Centrului, cunoscutul jurnalist şi om de televiziune Oreste Teodorescu.
Aceştia vor susţine o conferinţă publică având tema: "Franc-masoneria între mit şi realitate". Intrarea este liberă.

joi, 8 octombrie 2009

Vă aşteptăm la Conferinţa lunii Octombrie

După bucuria revederii cu prietenii Centrului nostru la Conferinţa susţinută de Remi Boyer pe 26 Septembrie, vă invităm la o nouă întâlnire, Sâmbătă, 10 Octombrie, de la orele 14.00, la sala "I.C.Brătianu" din str. Biserica Amzei nr.5-9, când voi avea plăcerea să vă vorbesc despre "Franc-masonerie, între mit şi realitate".
În acest fel, vom aniversa împlinerea a doi ani de la crearea Centrului nostru şi vom păşi împreună în al treilea sezon de conferinţe.
Vă aşteptăm cu drag